Din Århus tømrer udfører også forsikrings skader og bygnings reparation

Forsikringsskader med reference til bygningsskader passer lige akkurat til os. Er der opstået en bygningsskade på fx en erhvervsbygning eller parcelhus, klarer din TØMRER, alt indenfor bygnings reparation og skade udbedring i forbindelse med: tømrerarbejd. Din Århus i TØMRER er leverandør af skadeudbedring og bygningsreparation i absolut topkvalitet til en mere end almindeligt rimelig pris.

Hurtig hjælp når det kommer til bygningsskader og forsikringsskader

Vi klarer enhver forsikrings skade, der har relation til en bygningsskade. Vi står klar med kort varsel til at reparere eller renovere efter bygningsskader, når en erhvervsvirksomhed eller husejer har behov for hurtig hjælp fra en kompetent håndværker. Vi kan yde hjælp til forsikringsskader, der vedrører bygningsskader i Århus samt umiddelbar omegn:

Bygningsreparation/ reparation af bygninger kan fx omfatte:

Erhvervsbygninger, administrationsbygninger, produktionsbygninger, lagerbygninger, værkstedsbygninger, kontorbygninger, byhuse, boliger, parcelhuse, garager, carporte, udestuer, vinterhaver og overdækkede terrasser overalt i Århus.

Bygningsreparation ved ældre og bevaringsværdige bygninger

Drejer det sig om bygnings reparation ved ældre bygninger og bevarings værdige bygninger, klarer vi skam også den, bygningsreparation i forbindelse med tømrerarbejde. Foruden nævnte fagområder klarer vi endvidere også bygningsreparation i forbindelse med forsikringsskader, når det drejer sig om en aktuel opgave, som ønskes udført i hoved entreprise.

Bygningsreparation og forsikringsskader udføres i:
Århus og omegn.

Tømrerfirma med absolut optimal kvalitetssikring

Firmaets interne kvalitetskrav er ufravigeligt

Som medarbejder i vores tømrerfirma, i Århus er det en forudsætning, at pågældende vil og kan honorere firmaets interne krav om, at kunden altid er i centrum, og denne kontinuerligt skal sikres tømrerarbejde eller anden faglig leverance af den højeste kvalitet.

Tømrerfirma med løbende kvalitetssikring

Under alle arbejdsprocesser sikrer vi en løbende kvalitetssikring, hvorved kunden altid sikres optimal udført tømrerarbejde eller anden håndværker leverance, enten det drejer sig om små eller for den sags skyld store byggeopgaver, hvor en tømrer eller anden udøvende håndværker er involveret.
Bevaringsværdige bygninger

Bygningsrenov. omfatter bevaringsværdige bygninger

Drejer det sig om bygningsrenovering ved ældre eller bevaringsværdige bygninger, klarer vi, byggeopgaven fra kælder til tag. Vi sikrer altid udførelse af bygningsrenovering i forbindelse med tømrer arbejde og øvrige faghåndværk, der omfatter: alt tømrer arbejde i Århus og omegn.

Skærpede krav i forbindelse med bevaringsværdige bygninger

I forbindelse med bevaringsværdige bygninger, er vi selvklart opmærksomme på, at der kan være særlige forhold som gør sig gældende, og hvor disse skal respekteres forud for opstart af aktuelle håndværksmæssige fagarbejde.

Bygningsrenovering i Århus og omegn

Vi sikrer bygningsrenovering i topkvalitet til meget konkurrenceduelig pris i:

Århus kommune.