Hvad bør en teknisk SEO analyse indeholde?

En teknisk SEO analyse indeholder mange forskellige punkter som alle kan forbedre din hjemmesides placering på googles søgemaskine.

Det første som en teknisk SEO analyse bør indeholde er en forklaring af de begreber og metoder som analysen vil komme til at indeholder.

Har du ikke fået dette forklaret, vil du også få svært ved at få noget ud af din SEO rapport fra analysen.

En teknisk SEO analyse er målrettet crawlerne fra søgemaskinerne

Det næste vigtige punkt er en grundig undersøgelse af din hjemmeside hvori der vil stå noget optimeringsforslag, så din hjemmeside er mere venlig over for de forskellige søgemaskiners indekseringsrobotter.

Det tredje er en linkanalyse af din hjemmeside. Med en linkanalyse vil en webshop fx. se de mest populære produkter, og i ved derfor hvilke nøgleord i skal fokusere på når i skal koncentrere jeres SEO.

En anden detalje som den tekniske SEO analyse tager udgangspunkt i er også hvilket slags og form for indhold som hjemmesiden indeholder. Er det indhold som konstant blive opdateret således at det forbliver relevant?

Når du skal ud og finde en SEO ekspert er det vigtigt at du finder en der har mange gode erfaringer.

Det er tit at man hører folk der er blevet snydt af deres SEO firma fordi de har udgivet sig for at vide mere om SEO end de gør.

At finde det rigtige SEO firma kan øge din indtjening med rigtig meget – Har du en hjemmeside der bliver ranked side 2 på googles søgemaskine får du kun 10% af dem der søger på dit nøgleord.

Dog kræver det at du har adgang til dit kontrolpanel og værktøjer som du kan bruge i forbindelse med den tekniske SEO analyse. Har du ikke det, er det ikke sikkert at firmaerne vil kunne få al den information som de har brug for.