Kan et flyttefirma skaffe papkasser?

flyttefirma

man kan lige se scenariet for sig. selvom man ikke har verdens største ejendom og alt for enormt mange produkter, går hurtigt det alligevel op i alt for mange kasser, som du slet virkelig ikke har fået anskaffet sig.
og hvad laver man så? burde man indpakke resten i en milliard tasker? også selvom det bliver ret besværligt at holde styr på, særdeles når man når til udpakningen igen? eller skal man investere i adskillige papkasser?
og hvor finder man så lige dem?

hvordan man anskaffer sig papkasser?

der er adskillige metoder, man kan bruge for at skaffe sig papkasser. en af metoderne er at skrive et opslag på facebook enten på sin væg eller på en ”giv-væk” eller ”gratis-ting”- samling på facebook.
facebook bruges fleste gange dagligt af størstedelen af befolkningen, så ens bøn om adskillige papkasser vil hurtigt blive hørt samtidig med, at man måske er heldig og kan få lov til at låne eller få papkasserne kostfrit. så facebook er både et effektivt og billigt redskab i jagten på papkasser!
ellers har enormt mange hjemmesider kasser typisk under ”emballage”-kategorien og de større byggemarkeder som feks. silvan det også.

hvad er opgaven for et flyttefirma

man kan også være heldig, at det flyttefirma, som man har bestilt til at hjælpe med ens flytning, også forhandler eller lejer papkasser billigt enten som en del af pakken eller som et standardtilbud. så er det også en løsning. men generelt set er det virkelig ikke en opgave, som flyttefirmaet som udgangspunkt ordner. de har oftest mere fokus på transportdelen af flytningen og evt. også, hvorfor allesammen tingene bliver transporteret fra boligen, ind i flyttebilen og ud igen i den friske ejendom.
men det er hele tiden et forsøg værd at kigge, om flyttefirmaet giver en mulighed for at tilkøbe bokse sammen med bestillingen af firmaet.