Kan et flyttefirma skaffe papkasser?

flyttefirma

man kan lige se scenariet for sig. selvom man slet ikke har klodens største hus og alt for enormt mange sager, spurter det alligevel op i alt for mange bokse, som du slet overhovedet ikke har fået anskaffet sig.
og hvad gør man så? skal man rydde resten i en milliard tasker? også selvom det bliver ret besværligt at holde kontrol på, særdeles når man når til udpakningen igen? eller burde man investere i adskillige papkasser?
og hvor finder man så lige dem?

hvorfor man anskaffer sig papkasser?

der er flere metoder, man kan bruge for at anskaffe sig kasser. en af metoderne er at skrive et opslag på facebook enten på sin væg eller på en ”giv-væk” eller ”gratis-ting”- samling på facebook.
facebook bruges fleste gange dagligt af størstedelen af befolkningen, så ens bøn om flere papkasser vil hurtigt blive hørt samtidig med, at man evt. er heldig og kan få lov til at låne eller få papkasserne gratis. så facebook er både et effektivt og billigt redskab i jagten på papkasser!
ellers har mange hjemmesider papkasser som regel under ”emballage”-kategorien og de større byggemarkeder som feks. silvan det også.

hvad er opgaven for et flyttefirma

man kan også være heldig, at det flyttefirma, som man har bestilt til at hjælpe med ens flytning, også sælger eller lejer papkasser billigt enten som en del af pakken eller som et standardtilbud. så er det også en løsning. men generelt set er det overhovedet ikke en opgave, som flyttefirmaet som udgangspunkt gennemfører. de har oftest mere fokus på transportdelen af flytningen og måske også, hvordan alle tingene bliver transporteret fra hjemmet, ind i flyttebilen og ud igen i den nye ejendom.
men det er hele tiden et forsøg værd at undersøge, om flyttefirmaet giver en mulighed for at tilkøbe kasser sammen med bestillingen af firmaet.