Kan et flyttefirma skaffe papkasser?

flyttefirma

man kan lige se scenariet for sig. selvom man slet ikke har klodens største ejendom og alt for enormt mange produkter, løber det alligevel op i alt for mange papkasser, som du slet slet ikke har fået anskaffet sig.
og hvad laver man så? skal man pakke resten i en milliard tasker? også selvom det bliver ret besværligt at holde kontrol på, især når man når til udpakningen igen? eller skal man investere i endnu flere papkasser?
og hvor finder man så lige dem?

hvordan man anskaffer sig papkasser?

der er endnu flere metoder, man kan bruge for at anskaffe sig papkasser. en af metoderne er at skrive et opslag på facebook enten på sin væg eller på en ”giv-væk” eller ”gratis-ting”- samling på facebook.
facebook bruges enormt mange gange dagligt af størstedelen af befolkningen, så ens bøn om flere papkasser vil hurtigt blive hørt samtidig med, at man evt. er heldig og kan få lov til at låne eller få papkasserne kostfrit. så facebook er både et effektivt og billigt redskab i jagten på papkasser!
ellers har mange hjemmesider bokse som regel under ”emballage”-kategorien og de større byggemarkeder som feks. silvan det også.

hvad er opgaven for et flyttefirma

man kan også være heldig, at det flyttefirma, som man har bestilt til at hjælpe med ens flytning, også sælger eller lejer bokse billigt enten som en del af pakken eller som et standardtilbud. så er det også en mulighed. men generelt set er det ikke en opgave, som flyttefirmaet som udgangspunkt ordner. de har tit mere fokus på transportdelen af flytningen og måske også, hvordan alle tingene bliver transporteret fra huset, ind i flyttebilen og ud igen i den nye hus.
men det er hele tiden et forsøg værd at tjekke, om flyttefirmaet giver en løsning for at tilkøbe bokse sammen med bestillingen af firmaet.