Kan et flyttefirma skaffe papkasser?

flyttefirma

man kan lige se scenariet for sig. selvom man ikke har verdens største bolig og alt for fleste produkter, løber det alligevel op i alt for mange kasser, som du slet overhovedet ikke har fået anskaffet sig.
og hvad gør man så? skal man rydde resten i en milliard tasker? også selvom det bliver ret besværligt at holde styr på, særdeles når man når til udpakningen igen? eller skal man investere i flere papkasser?
og hvor finder man så lige dem?

hvorfor man anskaffer sig papkasser?

der er adskillige metoder, man kan bruge for at skaffe sig kasser. en af metoderne er at skrive et opslag på facebook enten på sin væg eller på en ”giv-væk” eller ”gratis-ting”- gruppe på facebook.
facebook bruges fleste gange dagligt af størstedelen af befolkningen, så ens bøn om flere kasser vil hurtigt blive hørt samtidig med, at man evt. er heldig og kan få lov til at låne eller få papkasserne kostfrit. så facebook er både et effektivt og billigt redskab i jagten på papkasser!
ellers har mange hjemmesider bokse som regel under ”emballage”-kategorien og de større byggemarkeder som feks. silvan det også.

hvad er opgaven for et flyttefirma

man kan også være heldig, at det flyttefirma, som man har bestilt til at hjælpe med ens flytning, også forhandler eller lejer papkasser billigt enten som en del af pakken eller som et standardtilbud. så er det også en løsning. men generelt set er det slet ikke en opgave, som flyttefirmaet som udgangspunkt udfører. de har oftest mere fokus på transportdelen af flytningen og evt. også, hvordan alle sagerne bliver transporteret fra huset, ind i flyttebilen og ud igen i den friske hus.
men det er hele tiden et forsøg værd at kigge, om flyttefirmaet giver en løsning for at tilkøbe bokse sammen med bestillingen af firmaet.