Kan et flyttefirma skaffe papkasser?

flyttefirma

man kan lige se scenariet for sig. selvom man ikke har verdens største ejendom og alt for enormt mange produkter, går hurtigt det alligevel op i alt for mange papkasser, som du slet ikke har fået anskaffet sig.
og hvad laver man så? skal man indpakke resten i en milliard tasker? også selvom det bliver ret besværligt at holde styr på, især når man når til udpakningen igen? eller skal man investere i endnu flere papkasser?
og hvor finder man så lige dem?

hvordan man anskaffer sig papkasser?

der er endnu flere metoder, man kan bruge for at anskaffe sig kasser. en af metoderne er at skrive et opslag på facebook enten på sin væg eller på en ”giv-væk” eller ”gratis-ting”- gruppe på facebook.
facebook bruges enormt mange gange dagligt af størstedelen af befolkningen, så ens bøn om flere bokse vil hurtigt blive hørt samtidig med, at man måske er heldig og kan få tilladelse til at låne eller få papkasserne gratis. så facebook er både et effektivt og billigt redskab i jagten på papkasser!
ellers har fleste hjemmesider papkasser som regel under ”emballage”-kategorien og de større byggemarkeder som feks. silvan det også.

hvad er opgaven for et flyttefirma

man kan også være heldig, at det flyttefirma, som man har bestilt til at hjælpe med ens flytning, også sælger eller lejer papkasser billigt enten som en del af pakken eller som et standardtilbud. så er det også en løsning. men generelt set er det virkelig ikke en opgave, som flyttefirmaet som udgangspunkt ordner. de har oftest mere fokus på transportdelen af flytningen og måske også, hvorfor hver og en sagerne bliver transporteret fra boligen, ind i flyttebilen og ud igen i den friske hus.
men det er altid et forsøg værd at inspicere, om flyttefirmaet giver en mulighed for at tilkøbe bokse sammen med bestillingen af firmaet.