Kan et flyttefirma skaffe papkasser?

flyttefirma

man kan lige se scenariet for sig. selvom man overhovedet ikke har verdens største ejendom og alt for fleste sager, spurter det alligevel op i alt for mange papkasser, som du slet overhovedet ikke har fået anskaffet sig.
og hvad laver man så? skal man rydde resten i en milliard tasker? også selvom det bliver ret besværligt at holde styr på, særdeles når man når til udpakningen igen? eller burde man investere i flere papkasser?
og hvor finder man så lige dem?

hvorfor man anskaffer sig papkasser?

der er flere metoder, man kan bruge for at anskaffe sig papkasser. en af metoderne er at skrive et opslag på facebook enten på sin væg eller på en ”giv-væk” eller ”gratis-ting”- gruppe på facebook.
facebook bruges mange gange dagligt af størstedelen af befolkningen, så ens bøn om flere bokse vil hurtigt blive hørt samtidig med, at man måske er heldig og kan få tilladelse til at låne eller få papkasserne kostfrit. så facebook er både et effektivt og billigt redskab i jagten på papkasser!
ellers har fleste hjemmesider papkasser typisk under ”emballage”-kategorien og de større byggemarkeder som feks. silvan det også.

hvad er opgaven for et flyttefirma

man kan også være heldig, at det flyttefirma, som man har bestilt til at hjælpe med ens flytning, også forhandler eller lejer kasser billigt enten som en del af pakken eller som et standardtilbud. så er det også en mulighed. men generelt set er det ikke en opgave, som flyttefirmaet som udgangspunkt ordner. de har oftest mere fokus på transportdelen af flytningen og evt. også, hvordan hver og en sagerne bliver transporteret fra ejendommen, ind i flyttebilen og ud igen i den friske bolig.
men det er altid et forsøg værd at tjekke, om flyttefirmaet giver en mulighed for at tilkøbe bokse sammen med bestillingen af firmaet.