Kan et flyttefirma skaffe papkasser?

flyttefirma

man kan lige se scenariet for sig. selvom man virkelig ikke har klodens største ejendom og alt for enormt mange objekter, løber det alligevel op i alt for mange bokse, som du slet virkelig ikke har fået anskaffet sig.
og hvad laver man så? burde man pakke resten i en milliard tasker? også selvom det bliver ret besværligt at holde kontrol på, særdeles når man når til udpakningen igen? eller skal man investere i endnu flere papkasser?
og hvor finder man så lige dem?

hvordan man anskaffer sig papkasser?

der er adskillige metoder, man kan bruge for at anskaffe sig papkasser. en af metoderne er at skrive et opslag på facebook enten på sin væg eller på en ”giv-væk” eller ”gratis-ting”- gruppe på facebook.
facebook bruges enormt mange gange dagligt af størstedelen af befolkningen, så ens bøn om flere kasser vil hurtigt blive hørt samtidig med, at man evt. er heldig og kan få lov til at låne eller få papkasserne gratis. så facebook er både et effektivt og billigt redskab i jagten på papkasser!
ellers har enormt mange hjemmesider bokse som regel under ”emballage”-kategorien og de større byggemarkeder som feks. silvan det også.

hvad er opgaven for et flyttefirma

man kan også være heldig, at det flyttefirma, som man har bestilt til at hjælpe med ens flytning, også forhandler eller lejer bokse billigt enten som en del af pakken eller som et standardtilbud. så er det også en løsning. men generelt set er det ikke en opgave, som flyttefirmaet som udgangspunkt ordner. de har oftest mere fokus på transportdelen af flytningen og måske også, hvordan hver og en sagerne bliver transporteret fra hjemmet, ind i flyttebilen og ud igen i den friske hus.
men det er altid et forsøg værd at undersøge, om flyttefirmaet giver en mulighed for at tilkøbe bokse sammen med bestillingen af firmaet.