Se dine yndlings tv programmer når det passer dig

Nu kan du se alle dine favorit tv programmer når det passer dig bedst, uanset hvor du befinder dig. Du kan altid se tv fra en computer, en tablet eller smartphone samt fra dit fjernsyn. På den måde behøver du aldrig at gå glip af noget.

De bedste tv programmer hvor som helst, når som helst

Hos YouSee kan du altid se dine yndlings tv programmer, når det passer dig bedst. Så gå ikke i panik, hvis du gik glip af starten eller missede noget af dit yndlings tv program i går aftes. YouSee gemmer nemlig de seneste dages tv til dig, så du nemt kan se det du gik glip af. På den måde kan du nemt se tv programmerne på din mobil, tablet og pc – hvor som helst, når som helst. Det eneste det kræver er en internetforbindelse og at du befinder dig i Danmark.
Hvis du dog hellere vil se indholdet på dit fjernsyn, er der også gode muligheder for dette. Det kræver bare at du enten har en YouSee Plus-boks eller benytter dig af en form for streaming fra din tablet, mobil eller pc til dit fjernsyn.

Kom godt i gang med at se tv programmer on demand

For at kunne se dine yndlings tv programmer på din computer, skal du benytte dig af en internetbrowser, som opfylder YouSees krav til internetbrowser og internetforbindelse. Samtidig skal du sørge for at have installeret et plugin til din browser. De fleste og mest populære internetbrowsere kan dog bruges til at se tv på en computer. Du kan i visse tilfælde blive bedt om at skulle installere et afspilningsprogram, som du kan få hjælp til at installere på YouSees hjemmeside.
For at få adgang til dine tv programmer på en smartphone eller tablet, skal du blot hente og installere YouSee Tv & Film-app. Desuden skal du sørge for, at din tablet eller smartphones styresystem er opdateret og har en bestemt software version.