Tandlæge København

Der er gode muligheder i at blive tandlæge i København. Dette kan du også blive, og det er faktisk blot en uddannelse væk. Selve arbejdet indeholder ofte arbejde, med folks tænder. Dette sker i form af opbyggelse og reparationer af tænderne. Det er et spændende og anderledes arbejde. For at blive tandlæge i København, så skal du have kandidatuddannelsen Odontologi. Faget kræver en relevant bacheloruddannelse for at kunne ansøges, og den tager 2 år. Du kan efter denne uddannelse vælge at gå i arbejde, eller tage en Ph.d. Der er også gode muligheder for at få arbejde som tandlæge i København. I 2013 var 90% af 109 uddannede tandlægekandidater i beskæftigelse eller videre studier.

Bachelor uddannelsen til Tandlæge i København

For at blive optaget til en kandidatuddannelse som Odontologi, som det kræver at blive tandlæge, så kræver det at du har taget en relevant bachelor uddannelse. Det er derfor en lang vej til at blive tandlæge i København. Dette kan være en sundhedsvidenskabelig bachelor om odontologi, der tager 3 år. Kravet til denne uddannelse er gymnasial uddannelse, plus specifikke adgangskrav i form af Dansk A, Engelsk B, Matematik A, og en række andre fag. Alle skal være bestået. Det tager derfor omkring 8 år at få en kandidatuddannelse til at blive tandlæge i København.

Læs mere om uddannelsen til tandlæge i København

Du kan finde mange informationer omkring de mange uddannelser som det kræver, at blive tandlæge i København, på internettet. Der er flere forskellige hjemmesider der tilbyder dig lange og detaljeret beskrivelser af, hvad det kræver på de specifikke uddannelser, og hvad man skal lave på uddannelsen. Der står også de økonomisk aspekter i forhold til at være/blive tandlæge i København. Dette er blandt andet informationer omkring SU under uddannelsen. Dette kan være nyttigt at have som viden, inden du vælger hvad du vil.